Uutiset OSM 2018 voimanoston tulokset ja kisaraportit
OSM 2018 voimanoston tulokset ja kisaraportit PDF Tulosta Sähköposti
23.04.2018 14:04

Opiskelijoiden voimanoston SM-kilpailut pidettiin 15.4.2018 Tampereella, Tamppi Areenalla. Kilpailut käytiin klassisena ja tulokset Wilk's pistein. Kuopion Painonnostajista kisoihin osallistuivat Hanna Kuokkanen ja Henri Antikainen.

Hanna Kuokkanen sijoittui kolmanneksi sarjassa Korkea-aste naiset kilpasarja yhteistuloksella 355kg (125-80-150) 380,38 Wilk's

Henri Antikainen sijoittui neljänneksi sarjassa Toinen aste miehet kilpasarja yhteistuloksella 460kg (165-100-195) 341,78 Wilk's. Kilpailut olivat Henrin ensimmäiset.

Kilpailijoiden kisaraportit:

Hanna Kuokkanen

Kilpailua edeltävä perjantai oli 13. päivä, mutta kohdallani epäonnenpäiväksi sattuikin kisasunnuntai. Kaikki mahdollinen tuntui menevän heti aamusta asti pieleen, mutta kilpailu oli taisteltava läpi, tuli mitä tuli. Ainoastaan viisi kisanostoa onnistui, mikä on aika surkea suoritus. Kyykky jäi aloitusrautaan eli 125 kiloon, penkistä sain sentään punnerrettua ihan kohtalaisen tuloksen eli 80 kiloa. Vedossakin parhaaksi jäi vanha tuttu 150 kiloa, joten yhteistulokseksi tuli 355 kiloa. Wilks-pisteet riittivät pronssimitaliin, mikä paikkasi hieman pettymystä. Ei auta muu kuin suunnata katseet tuleviin koitoksiin, ensi kerralla ollaan taas viisaampia (ja toivottavasti vahvempia).

Hanna Kuokkanen OSM3Hanna Kuokkanen OSM3

Henri Antikainen

Siinähän ne ekat kisat meni. Lisättiin yhteistulokseen 460kg kerralla  (165-100-195). Paljoo paremmin ei siis olisi voinut mennä, saman verran jos saisin lisättyä seuraaviin kisoihin niin ei olis pahitteeks ollenkaan!

Tosiaan ekat kisat oli ja sen takia tulikin vähän teknisiä ongelmia ja läheltä piti tilanteita. Punnituksiin saavuin viimeisellä sekunnilla, tankkaamaan olin lähtenyt jo ennen telineiden korkuuksien katsomisia (saatiin kuitenkin nekin tsiigailtua 5 minuuttia ennen ensimmäisiä nostoja) ja yks kyykky yritys meni sivu suihin kun en tiennyt että sinne pitää jotain painojen korotuslappusia viedä. Onneksi paikalla oli alankonkareita ketkä sponsoroi lyijykynillä ja neuvoilla, ilman niitä ei varmaan kisoista olisi selvitty.

Kiitokset faijalle tuesta ja Herwannan hauiskäännölle mahtavista kisoista!