Uutiset Kisaraportti Voimanoston MM-kilpailuista Tsekeistä
Kisaraportti Voimanoston MM-kilpailuista Tsekeistä PDF Tulosta Sähköposti
05.12.2011 20:41

Matkaan lähdettiin neljän miehen voimin Rissalasta keskiviikkona 9. päivä marraskuuta. Seurueeseen kuuluivat Hannu Kopola, Jan Mestari, Petri Kokkonen ja allekirjoittanut.

Rissalasta oli lento Helsinkiin ja sieltä edelleen Prahaan. Prahassa oltiin illalla noin klo 18.10. Kentällä oli kisajärjestäjien kyyti odottelemassa. Matka jatkui Pilseniin.

Kisahotelli. Kuva: Petri Kokkonen.Kisahotelli. Kuva: Petri Kokkonen.

Torstaina oli vielä viimeiset treenit ja sitten alkoi valmistautuminen itse kisaan.

Lauantai oli kisapäivä. Punnitus alkoi klo 10.30 ja vaaka näytti 102,94 kg. Paino pääsi tippumaan vähän liian alas vaikka tuli syötyä ihan hyvin.

Kilpailu alkoi klo 12.30 ja nostin toisessa ryhmässä. Lämmittelyt kyykkyyn sujuivat hyvin ja kisanostot onnistuivat hyvin. Tuomareilta ei yhtään punaista ja tulokseksi oma henkilökohtainen ennätys 332,5 kg.

Sami hakkarainen ja Tommi Paavilainen. Kuva: Petri Kokkonen.Sami hakkarainen ja Tommi Paavilainen. Kuva: Petri Kokkonen.

Nostovuorossa Sami Hakkarainen. Kuva: Petri Kokkonen.Nostovuorossa Sami Hakkarainen. Kuva: Petri Kokkonen.

Seuraavaksi oli vuorossa penkkipunnerrus. Aloitusnosto 215 kg oli hyväksytty, toiseen nostoon 225 kg ja hyväksytty. Viimeiseen nostoon oma ennätys 230 kg, mutta tällä kertaa loppuivat voimat kesken noston.

Maastanostossa aloitus 315 kilosta epäonnistui loppuasennossa tapahtuneen horjahduksen takia. Toiseen nostoon sama 315 kg ja tällä kertaa hyväksytysti ylös. Viimeiseen nostoon Suomen ennätysraudat 340 kiloa. Yritys oli ponneton eikä tullut ylös.

Yhteistulokseksi tuli 872,5 kg ja sijoitus oli 9. sarjassa 105 kg.

Huoltajina häärivät Tommi Paavilainen ja Petri Kokkonen. Molemmille erittäin iso kiitos hyvästä huollosta. Nostajana oli helppoa, kun ei tarvinnut muuta kuin keskittyä nostamiseen.

Petri Kokkonen, Tommi Paavilainen ja Sami Hakkarainen. Kuva: Petri Kokkonen.Petri Kokkonen, Tommi Paavilainen ja Sami Hakkarainen. Kuva: Petri Kokkonen.

Kiitokset myös matkan mahdollistaneille yhteistyökumppaneille:

Viimeksi päivitetty 05.12.2011 21:05