Uutiset Perinteiset KP:n toukokuun kisat.
Perinteiset KP:n toukokuun kisat. PDF Tulosta Sähköposti
26.05.2019 21:12

Kuopion Painonnostajien perinteiset toukokuun kisat kisattiin klassisena voimanostona 25.5.2019. Kisoihin oli ilmoittautunut 28 nostajaa ja lopulta punnituksen jälkeen 26 kisasi. Kuopiolaisista neljästä seuroista oli 13 nostajaa.

 

PokaalitPokaalit

Kuopion Painonnostajista kisaamassa olivat:

Tuomas Tavi, joka teki epävirallisia junnujen Suomen ennätyksiä mutta tuloskelpoisia ne eivät ole kun kisassa ei ollut ykkösluokan tuomareita. Tuomaksen jalkakyykky oli 10 kg yli SE:n, samoin maastanosto 10 kg yli ja näin ollen myös yhteistulos oli 22,5 kg yli Suomen ennätyksen.
Janne Sallinen, jolla oli ensimmäinen voimanosto kilpailu näkyen hieman hermoiluna mm. merkkien kanssa mut pääasia, että yhteistulos saavutettiin.
Toukokuun kisammehan ei olisi mitään ilman Tapani Puhakkaa. Nytkin Tapsa suoritti perussuoritteella kisan.
Seppo Räsänen teki paluun kilpailulavoille kun edellisen kerran hän oli lavalla vuonna 2008. Seppo meinasi "kaatua" pravuuri lajissaan eli penkki hieman takerteli.

Kilpailun parhaina palkittiin IPF-pisteiden perusteella avoimen kolme parasta, masters paras ja paras junnu. Avoimen paras oli myöskin masters paras.


Avoin
1. Samuli Kokkarinen KajKu 670,22 p
2. Susan Väisänen VarpVi 608,65 p
3. Vesa Kovalainen KajKu 590,34 p

Juniorit
1. Teemu Tuovinen JuPu 571,19 p

 

Vasemmalta Kilpailun johtaja Tuomas Lukkari (pj), tulokset Tuomas Puhakka, paras junnu Teemu Tuovinen (JuPu), kisan paras Samuli Kokkarinen (KajKu), kisan kakkonen Susan Väisänen (VarpVi) ja kisan kolmas Vesa Kovalainen (KajKu).Vasemmalta Kilpailun johtaja Tuomas Lukkari (pj), tulokset Tuomas Puhakka, paras junnu Teemu Tuovinen (JuPu), kisan paras Samuli Kokkarinen (KajKu), kisan kakkonen Susan Väisänen (VarpVi) ja kisan kolmas Vesa Kovalainen (KajKu).

 


Kisakuvia linkistä, joita saa käyttää aivan vapaasti.

 

Tulokset

 

 

 

 

 

 

Viimeksi päivitetty 26.05.2019 21:45